Манчев с интервю за френска медия! Скаутът на ЦСКА разкри с какво иска да се занимава

7 Dni CSKA27.09.20184340
Звезди срещу насилието, мач, Владимир Манчев

Скаутът на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю по телефона за френската медия Leero Sports News. Нападателят все още е помнен с добро в западноевропейската страна – в периода 2002-2004 г. той записа 66 мача и 20 гола за Лил в местната Лига 1. Манчев бе продаден на френския тим от армейците.

„В момента работя като скаут за ЦСКА, но се надявам, че ще поема някой отбор като треньор. Засега пътувам и гледам мачове и футболисти. Имам визити и във Франция, гледам срещи от Лига 1 и 2. Малко трудно обаче е да си позволим заплатите на местните футболисти“, казва Манчев.

„Играх по-рано през седмицата в благотворителен мач, организиран от Димитър Бербатов. В момента Митко е без отбор и не мисля, че ще продължи състезателната си кариера, но в крайна сметка решението зависи от него. Националният ни отбор пък е в трудна ситуация. Нашите футболисти не играят в големи европейски клубове и първенства. Младите играчи пък нямат качествата, за да правят разликата. Ще се опитаме да сглобим солиден и борбен отбор, това е максимумът на този етап“, допълва Манчев.

„Тема спорт“