„24 часа“ хвърли бомбата! Медици учат подуенци как да ритат Мауридес

7 Dni CSKA27.09.201811630
Ботев (Пловдив) - ЦСКА, Мауридес

Леко напрежение бе създадено около билетите за вечното дерби, след като някои от порталите, в които може да бъдат купени, не работеха нормално. След това обаче нещата се оправиха и продажбите тръгнаха нормално. В деня на мача билети няма да се продават, защото по традиция той бе определен като високорисков от полицията.

Феновете на ЦСКА пък очакват нова провокация на мача, както се случи с Фернандо Каранга в последното вечно дерби миналия сезон. Тогава Тиам си изкара червен картон със зверско нарушение срещу нападателя и го извади още в средата на първото полувреме, което ликвидира и шансовете за някакъв обрат в полза на ЦСКА за купата, след като първият двубой завърши 2:0 в полза на „Левски“.

Твърди се, че във форум на фенове на „сините“ отново е написано, че в момента Тиам и Белаид тренирали специални атаки срещу Мауридес, като за целта на секретни занимания имало чучела. Те получавали дори наставления от медицинско лице къде да ритат, за да изкарат най-бързо нападателя от игра.

В момента обаче ЦСКА разполага с още двама класни нападатели освен Мауридес, като там могат да играят Евандро и Али Соу, които донесоха и успеха с 2:0 за купата над „Монтана“. Миналия сезон освен Каранга нямаше класна резерва.

„24 часа“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *