Братът на Ел Маестро отсече: Този двубой е много повече от три точки! Имаме капацитета да сме първи

7 Dni CSKA29.09.20186930
ЦСКА - ФК Рига, Лига Европа, Нестор Ел Маестро, Никон Ел Маестро, Ивайло Петров

„Малкият“ Ел Маестро – Никон, даде интервю за bTV, в което говори за вечното дерби, своята работа в ЦСКА и съперничеството с Лудогорец за титлата. 25-годишният треньор е помощник на по-големия си брат Нестор.

„ЦСКА има капацитета да сме първи. Но очевидно това ще е много трудно, защото ако трябва да сме честни, откакто Лудогорец е в Първа лига, никой никога не ги е побеждавал за титлата. Така че много неща трябва да се подредят, за да стигнем дотам, но ще дадем всичко от себе си това да се случи“, коментира Никон, който отговаря за разузнаването на съперниците и селекцията.

„Имаме много добър отбор. Тимът ни е много млад и мисля, че все още се нуждаем от време да израснем и като колектив, и като индивидуалности. Но със сигурност имаме нужното качество и ще се възползваме максимално от него“, допълни Никон.

„Подготвяме се за дербито както за всеки друг мач, защото носи три точки. Но това е само едната страна. От друга, осъзнаваме, че за феновете двубои като този са много повече от просто три точки, затова ще направим всичко по силите си да зарадваме хората. Нашите фенове ни помагат много. Те са невероятни и няма втора като атмосферата, която създават“, заяви още Никон Ел Маестро.

Цялото интервю с него ще бъде излъчено днес около 9:00 часа в предаването „Тази събота“.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *