Капитанът на ЦСКА не може да си намери място от яд: Трябва да си ударим по един шамар

7 Dni CSKA29.09.201820441
ЦСКА - Левски, играчи

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров отново имаше култово изказване след загубата с 0:1 от Левски. Бранителят е категоричен, че той и съотборниците му са основните виновници за поражението от „сините“, като са длъжници на феновете си, които са с класа над тези на Левски. Освен това захапа Лудогорец и Левски.

„Те вкараха един гол, а ние не успяхме да вкараме. Това е игра на голове, но днес не играхме, така както трябва. Това е истината. Те също не играха нещо особено, но вкараха гол с късмет и ние загубихме. Лошото е, че в пореден важен мач паднахме. Трябва да анализираме нещата и да видим защо се получава така. Гостуване в Разград, гостуване в Пловдив, като дойде по-сериозен мач, не играем, както трябва. Не създаваме положения в атака. Не деля отбора на защита и нападение.

Трябва да си ударим по един шамар. Такива дербита с Левски се играят с характер. Ако не се раздадеш, няма как да биеш.

Рано е, да се говори за титлата, има още много мачове, другите ще губят точки. Важното е, да се взимат мачовете с малките отбори, дербитата са за престиж, там играеш за пубилката, да оставиш сърцето си на терена. Не мисля, че днес дадохме сърцето си на терена, за да спечелим.

Трябва да спечелим следващия мач преди паузата и другите мачове. В България лесно може да губиш точки навън, без един отбор, който прави невороятни обрати. Ние обаче си гледаме нас, те си гледат тях, Левски си гледа тях. Хубавото е, че във футбола веднага идва друг мач“, сподели Бодуров.

„Нека се радват, като онази година, че може да не има се случи отново. Тогава отново се радваха много и накрая знаят какво стана. Нашите фенове са на друго ниво, предната година ги бихме два пъти по 3:0, като техните фенове започнаха да се гонят, да се бият. Нашите фенове са номер едно и са надраснали останалите в България. Ние трябва да вдигнем нивото, ако не искаме да сме втора или трета цигулка. Отново сме длъжници на феновете.

Не искам да се хващам за съдията за играта с ръка. Трябва да създаваме положения и да вкарваме, а не да искаме едно таково решение да е решаващо.

Изцяло в нас е причината за загубата. Не бяхме на нивото, което трябва да сме, ако искаме да спечелим нещо трябва да го променим. В противен случай ще бъде пак много болезнено за всички“, допълни Бодуров пред „Диема“, който след това продължи пред останалите медии.

„Ритахме напред дълги топки, но и аз не знам на кого разчитахме, на Господ ли да я вкараме. Как да поведа отбора? Да взема топката да си я центрирам и да си вкарам сам ли?“, коментира в типично свой стил националът на България.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *