Сектор Г обяви нещо много важно след вечното дерби! Ето защо Северната трибуна не пусна…

7 Dni CSKA30.09.20188490
ЦСКА - Левски, фенове, Сектор Г

Фенклуб Сектор Г публикува официално съобщение 24 часа след края на вечното дерби. Както е известно, ЦСКА загуби с 0:1 от Левски.

„След като дербито вече отмина, искаме да благодарим на всички, с които вчера бяхме рамо до рамо на трибуните, както и на онези от вас, които въпреки всичко се включиха активно в кампанията ни за набиране на средства. И преди да изредим имената на всички дарители сме длъжни да кажем още нещо.

Ако се чудите защо снощи пропуснахме станалото вече рутинно публикуване на снимка след мач – решихме този път да ви спестим превърналите се в клишета фрази, с които се опитваме да мотивираме не само вас, но и себе си, когато отборът загуби. А и какво бихме могли да кажем след мач като този?

Бъдете сигурни, че всеки от нас също има очи и е направил изводите за себе си след видяното на терена, но ще ви помолим да не ни задавате въпроси за треньори, играчи и т.н., защото все пак нашите отговорности са различни, а и смятаме, че има достатъчно други групи и форуми, където може да се разисква това.

Да, факт е, че загубихме важна битка. Много пъти сме били и от печелившата страна, сега обаче ние сме тези на земята и трябва да се изправим. Ще го направим ли и колко бързо – от нас зависи!

Вчера в урните бяха събрани общо 3938.10 лв. Благодарим ви!“, написаха от Северната трибуна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *