Бодуров каза много истини

7 Dni CSKA01.10.201826720
ЦСКА - Левски, Николай Бодуров

Хората, които директно казват истината, са неудобни и рядко харесвани. Но трябва да има и такива. Откровеният човек в ЦСКА за пореден път се оказа капитанът Николай Бодуров. След вечното дерби той излезе и заяви нещата в прав текст, така, както ги усеща. А той е играчът с най-голям опит в ЦСКА и думите му трябва да се вземат под внимание. За 5 минути защитникът каза много истини. Позволи си, макар и по леко заобиколен начин, да разкритикува тактиката на отбора: „Като дойде по-тежък мач, и не изглеждаме така, както трябва. Нямахме идея как да стигнем до вратата. Изритвахме топката и разчитахме на Господ ли да вкара гол и аз не знам. Като изритваме напред топките, и улесняваме изключително много другите отбори. Много еднотипни ставаме. Това ще стане проблем и срещу малките отбори“, заяви Бодуров.

Той си призна и в прав текст, че отборът има проблеми в големите мачове – нещо, което Ел Маестро не пожела да каже: „В трети тежък двубой ние не играем това, което трябва. Трябва да си ударим по един шамар и да се съвземем. Не отива на ЦСКА да играе по този начин“, отчете Бодуров.

„Който играе, трябва да се раздава максимално. А не вътре да се туткаме, да се размотаваме и после да имаме претенции. Като играеш и не се раздаваш – сядаш на пейката и почиваш“, заяви още Бодуров. След мача с Лудогорец пък капитанът на ЦСКА направи подобно изказване: „Нашият отбор не игра това, което трябваше. За съжаление с оглед на показаното заслужено ни победиха. Трябва да играем по-добре в такива възлови мачове“, отбеляза тогава той. И е прав.

Въпросът е защо ЦСКА не играе добре във възловите мачове и защо това се превръща в тенденция?

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *