Брутална гавра: Фракция на Сектор Г закопа аутистите от Подуене

7 Dni CSKA01.10.201821810
ЦСКА - Левски, фенове, Сектор Г

Фракцията на Сектор Г – Offenders, се изгаври жестоко с агитката на вечния съперник.

Причината е хореографията, която привържениците на Левски издигнаха. Никой не разбра дали става въпрос за котка, лъв или пък извънземно.

„Когато измисляме и реализираме идеите си на трибуните заедно с другите момчета и групи от сектора, винаги сме се стремяли да сме разнообразни, креативни и вариативни в избора си. Никога досега обаче не бяхме навлизали в тежка социална тематика.

Аутизмът е изключително сериозно заболяване, а както много от вас сигурно не знаят, се среща и при животните. Останахме изумени, научавайки за тежката диагноза на Калъфчо – лъвът талисман на отбора от Подуене. Освен менталното затруднение, очевидно клетникът има и проблем с крайниците – едната лапа е с 5 пръста, а на другата с няколко ампутирани.

Поздравления за безспорно надарените и можещи момчета от отсрещната трибуна за хубавата инициатива за подпомагане и популяризиране на проблемите и заболяванията при животните. Предполагаме и 80-те минути мълчание също бяха част от прекрасното начинание. Можем само да се учим от вас…“, написаха от Offenders.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *