Феновете на ЦСКА беснеят срещу играта на отбора в дербито с Левски

7 Dni CSKA02.10.20188270
ЦСКА - Левски, фенове, Сектор Г

„Тема Спорт“ публикува част от реакциите на фенове на ЦСКА след дербито с Левски.

Amaranth: Един проблем ни реже главата повече от сбърканите схеми и титуляри на НЕМ. Това е липсата на колектив – всеки се опитва сам да направи нещо и подава чак в критични ситуации. Играчите не се подкрепят достатъчно, не се откриват, не покриват достатъчно зоните на колегите си. Изключение са 3-4 човека. Липсата на колектив е много по-голям проблем от липсата на класа. Всеки си е сам за себе си. В края на мача, когато Десподов изпълняваше фаул и стреля безлично в аут, може да видите реакцията на всички наши играчи в наказателното. Върху това трябва да се работи повече. Явно стрелбата с автомати, картингът и гледането на кино не помагат.

Etgecata: НЕМ тотално се провали. Да го чакаме още няколко месеца, няма никакъв смисъл. Тотално сбърка състава във всичките важни мачове в първенството. Селски и безобразен футбол с боц напред и каквото стане. Колкото по-скоро го разкараме този философ, толкова по-добре за ЦСКА.

Армеец: Когато излизаш не да играеш добре и да победиш, а да се надлъгваш е много вероятно да те надлъжат, както и стана! Лошото е, че ние всеки мач така излизаме, даже и срещу Витоша и Черно море в София се надлъгваме!

Simpatа: Джеси не е за титуляр и всеки път го доказва. Слабите елементи от играта ни ги виждаме всички, виждат ги и враговете ни (даже по слаби отбори като Враца и Монтана ни счупиха отляво), но ние си настъпваме мотиката за пореден път и този път ни шибна директно в лицето. Така че критиката към Нестор в случая е напълно заслужена и се надявам да не продължи с това си твърдоглавие, защото наистина вярвам, че е читав треньор, от какъвто имаме нужда. Ако бяхме излезли със състава от Монтана – нямаше да паднем, сигурен съм. Просто излязохме по default…

bate Vladi: Джеси и Киро са нула в дефанзивен план, лошото беше, че този път бяха такива и в офанзивен. Най-лошото за нас е дупката, в която е Тиаго – от (почти) лидер на отбора и страхотен футболист се превърна в по-зле и от средняк; естествено, позицията на ляво крило го довършва съвсем.

Побойчо Червенков: Нестор е за оценка „слаб 2“ за този мач! С тези футболисти НЕ можеш да си позволиш да загубиш този мач. Всички знаехме, че Лясков ще е дупка. Знаеше го и противникът. Само Нестор не знаеше. Същото се отнася и за решението му за Тиаго по фланга, за стабилния и чисто играещ Бикел да не е титуляр, за бързия, мощен и ефективен Соу да не е титуляр и т.н. Никакво оправдание не приемам от рода на „…той е от скоро…“! 4 месеца са му достатъчни! Стоянович е от 2 месеца и го би.

2big2CSKA: Ако гоним треньорите на всеки 10 мача, нищо добро не ни чака.

ALEX_D_GREAT: Не са 10 мача, а са повече от 15. И загуби от основните конкуренти след безобразна игра и тактика. Изпусната съблекалня.

redordead666: Не знам как се е видяло по телевизията, но на стадиона на живо гледката беше ужасна. Маестрото не знам какъв му е бил замисълът за мача, но на терена нямаше никаква следа от тактика и схема. Все едно са събрани вчера и се виждат за първи път. Никаква идея пълен хаос. Не виждам с  какво е по- добър от Белчев. С Маестрото не виждам как ще спечелим нещо повече от бронзов медал.

red1989: Няма как да сме първи отново, като създаваме по 2 положения на мач! Напротив, очаква ни бавно, но сигурно отдалечаване от върха. С този треньор толкова! На нас ни трябва не лукав треньор, не такъв, който клати мачове, а треньор, с когото отборът излиза и атакува масирано от 1-ата минута, пресира
здраво веднага, като изгуби топката и създава по 10 голови положения на мач!

2big2CSKA: Играхме БЕЗОБРАЗНО. Лясков не е виновен. Стара се, раздаде се, има потенциал, но изобщо не трябваше да започва този мач. Още не е готов за подобно дерби. НЕМ допусна много грешки. Всеки
греши – човешко е. Въпросът е дали му пука. Вярвам, че е така. Има нещо, което ме изкарва извън нерви. В ТОЗИ ОТБОР НЯМА ДИСЦИПЛИНА!!! В 85-ата мин бавиш времето с 5 мин заради някакви разправии, все едно ние водим в резултата.

Spike: Ние нямаме стил и разчитаме на изритани топки към Мауридес… ЦСКА няма облик…

CSKA TriStar 79: При Стамен си го вземахме този мач с 3:0! Каквото имаше да обърка треньорът, беше тотално объркано! Агресия при нас – 0, тактика – 0, мотивация – 0! Ние нямаме силен мач от доста време при този треньор! Играем обикновено по 15-на минути, а след това почиваме!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *