Бербатов се притесни от Стоичков! Причината е задаващата се…

7 Dni CSKA02.10.20184770
Цска 70 години Стоичков Бербатов (12)

Димитър Бербатов май ревнува Христо Стоичков заради далеч по-огромната популярност на Камата, пише „ШОУ“ в най-новия си брой. Митко в момента твори автобиографията си, но същата на Ицо съвсем скоро ще се появи на пазара в размер от цели 400 страници – в края на октомври. В нея „Златната топка” на България разказва много любопитни и нови неща, които досега не са виждали бял свят из медийното пространство.

Първоначално Бербо планирал да приключи своята книга на 30 януари 2019-а, когато на същия ден ще навърши 38 години.
След като обаче научил, че автобиографията на Стоичков ще излезе до двайсетина дни, той решил да побърза и да го изпревари. Имало обаче няколко проблема. Първият е, че засега Митко бил написал около 180 страници, които са доста малко за подобна книга. Освен това все още не бил подписан договорът с издателството, което ще има за задача да отпечата и разпространи творбата из България.

Бербо решил да даде газ и да напише за отрицателно време още около стотина страници само и само да е преди Ицо на пазара. Даже обмислял да сложи доста снимки, за да увеличи обема да изданието.
Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Хора от неговото обкръжение обаче побързали да го разубедят, вадейки следните аргументи.

„Не влизай в подобна битка – тя е малко лекомислена. Заложи си на първоначалната идея автобиографията ти да е на пазара в края на януари. Тогава хем ще имаш повод и това е рожденият ти ден. Хем и ще са изминали няколко месеца от появата на книгата на Стоичков”.

Не е изключено Митко да се вслуша в този съвет, коментират от обкръжението му, но има и вероятност той да се впусне в битка с Камата на книжния пазар.

Припомняме, че през 2008 година се появи първата творба за Бербатов, озаглавена „Война с времето и себе си”. Тя беше част от серията книги за известни български спортисти на корпорация „Развитие”.

Тогава първоначално Митко даде зелена светлина, но впоследствие се отдръпна от книгата. Причината – той е бил категоричен авторът да не пише нищо в нея за личния му живот.

В крайна сметка книгата излезе, в нея наистина имаше няколко страници за Бербатов извън терена, в които обаче нямаше никакви скандални подробности. Споменаваше се обаче за някои от дамите, с които Бербо е имал връзка, преди да се задоми с Елена.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *