Бивш съотборник на Бербатов в Манчестър Юнайтед призна: Имаше възможност да подпиша с ЦСКА

7 Dni CSKA03.10.201822090
Звезди срещу насилието, мач, Димитър Бербатов

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Федерико Македа заяви, че е имало опция да заиграе в България през лятото. Пред „Тема Спорт“ той коментира: „Имаше възможност да дойда в ЦСКА и това щеше да е голяма чест, защото е популярен клуб. Аз обаче имах и други планове. Да, съществуваше
възможност да дойда в София, но нещата не се получиха. Имах много оферти, но не бях убеден, че са най-подходящите. Чаках за най-изгодната и тя се оказа от Панатинайкос“, каза Македа.

Според информация на „Тема Спорт“ той е бил предложен на ЦСКА през лятото, но червените са предпочели други варианти за атаката си. В момента тимът разполага с трима централни нападатели – Мауридес, Евандро и Соу.

27-годишният Македа пък вече вкара първия си гол за зелените от Атина – донесе успеха с 2:1 над ПАС Янина в събота. Така ПАО постигна 5-а победа от 5 мача в шампионата, но въпреки това е едва 6- и. Причината – преди началото на сезона от актива на клуба бяха отнети 6 точки по
финансови причини.

Македа пък говори още за бившия си съотборник в Ман Юнайтед Димитър Бербатов: „Отдавна не съм си приказвал с него, знам, че беше в ПАОК и Индия. Няма значение, че сега е без отбор – Бербатов направи голяма кариера и ще бъде помнен дълго. Следя какво се случва и около Валери Божинов – знам, че се върна да играе в България. Това е добре за вашето първенство“, допълни Македа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *