Какво предстои да се случи с емблемата на ЦСКА?

7 Dni CSKA05.10.201823001
ЦСКА - Лудогорец, фенове, емблема

Върховният касационен съд отхвърли вчера и последната жалба срещу сметката за разпределение на парите от търга за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност).

С това обаче моментът за плащане на сумата от 8 милиона лева от страна на „Ред Енимълс“ все още не е дошъл. Сега предстои Апелативният съд в София да излезе с определение, в което да констатира решението на ВКС. Това изглежда формалност, но със сигурност ще отнеме няколко дни и вероятно ще се случи през следващата седмица.

Именно въз основа на този документ след това синдик Дора Милева вече трябва да отправи официална покана до победителя в търга „Ред Енимълс“ за заплащане на сумата. Прословутият седемдневен срок за заплащането на активите на ПФК ЦСКА АД(в несъстоятелност) започва да тече именно от датата на тази покана. Тук вече има цели три сценария. Първият е „Ред Енимълс“ да заплатят в указания срок осемте милиона и да встъпят във владение на активите. В случай че фирмата поради някаква причина не го направи, то Дора Милева отправя същата покана до следващия участник в търга. Такъв има само още един, защото два от четирите участника вече оттеглиха своите задатъци, а с това и своите оферти. Вторият участник също има седемдневен срок за плащане. При неговото неспазване пък се пристъпва към организирането на нов търг.

Най-вероятно разплитането на казуса около активите на ПФК ЦСКА АД ще се реши до края на месеца.

„Тема спорт“

коментар

  • Марто

    05.10.2018 at 19:25

    Ако не се купят АКТИВИТЕ НА ЦСКА , на ГГ България тясна ще му се види. Само ЦСКА

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *