Ел Маестро е категоричен: Трябва да направя нещо специално в ЦСКА

7 Dni CSKA05.10.201817650
ЦСКА - Черно море, Нестор Ел Маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро си постави за цел да постигне нещо голямо с тима, за да може след време да продължи кариерата си във възходяща линия. Младият наставник вече е бил шампион – на Словакия със Спартак Търнава, но в София чувства по-голяма отговорност.

„Ако искаш да си треньор на ЦСКА – а ЦСКА има внушителна фенска маса тук, в България, трябва да си подготвен. Това е клубът с най-големите традиции тук – със сигурност трябва да си направил нещо, за да дойдеш на подобно място. Не идваш случайно тук. А ако искаш да отидеш някъде на още по-голямо място от ЦСКА, трябва да направиш нещо специално. Така работи футболът, така че ако не бях шампион в Словакия, не мисля, че господин Ганчев щеше да ми се обади през лятото. Така че това е пътят, по който се случват нещата“, каза Ел Маестро в интервю за предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

Той посочи, че не харесва да бъде сравняван с други специалисти.

„Както всеки, обичам да гледам големите мачове. Гледаш, опитваш се да откраднеш нещо тук-там. Но всякакви сравнения са ненужни“, подчерта той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *