Легендата Аспарух Никодимов скочи срещу гробокопачите на ЦСКА заради емблемата

7 Dni CSKA09.10.201833080
Представяне книга - С ЦСКА в сърцето, Аспарух Никодимов,

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира сагата около емблемата на ЦСКА, както и представянето на отбора в двубоя със Септември (3:0).

„Едни хора са трупали дълговете, а други трябва да им ги плащат… Моралното е тези, които са направили задълженията, да си ги платят. Нямам категорично позиция дали трябва да се платят 8-те милиона, или не. Всеки може да настоява каквото иска. Не са малко тези пари. Да не говорим, че някои хора направиха така, че сумата да се надуе толкова много по изкуствен начин. Знаем добре за кого става въпрос. Хубаво е да си е твоя емблемата, но аз не знам друг случай да са давани толкова много пари за такова нещо в България“, каза Никодимов пред „Тема Спорт“.

„Що се отнася до мача на ЦСКА със Септември – и двата отбора не показаха нищо особено като игра. Няма какво толкова да се коментира. Само ще кажа, че е хубаво, че бяха направени промени в стартовия състав, с което на някои играчи им се показа, че не са незаменими“, допълни Никодимов.

Той коментира и последното лятно попълнение Али Соу, който се отличи с асистенция за Тиаго срещу Септември: „Соу е пъргав нападател и се пласира добре. Може би има потенциала да бъде полезен и да се превърне във важна фигура, но все още не е играл достатъчно, за да даваме генерални оценки“, каза още Никодимов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *