Димитър Пенев отсече: Аз съм на страната на ръковоството и феновете за емблемата

7 Dni CSKA09.10.201822481
ЦСКА U19 - Икар (Кралски военновъздушни сили на Великобритания), Димитър Пенев, Пламен Марков

Почетният президент на ЦСКА и голяма клубна легенда Димитър Пенев изрази кратко мнение по горещата тема около червените през последните дни. Както е известно, тази седмица трябва да се реши въпросът с емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност), като това се очаква да стане днес или утре. Този казус е и най-голямата притегателна сила за дискусии сред червената общност в момента.

„Да, много коментари има, но аз мога да кажа едно – на страната на ръководството и феновете съм. Нека да оставим коментарите за утре, за вдругиден…“, лаконичен бе Пената.

В същото време един от популярните и много активни привърженици на ЦСКА Емил Кирилов изрази интересно мнение във Фейсбук:

„Армейци, ако се плати емблемата, ние като фенове готови ли сме да компенсираме? Ще има 20 начина поне. Ще ходим ли на всеки мач и ще участваме ли в инициативите на клуба и сдруженията? Лично се ангажирам да внеса голяма сума в сметката на клуба…нещо като личен пример. Време е за обединение на всички червени сърца“, написа Емил Кирилов.

„Тема спорт“

коментар

  • Bonka Tsokova

    10.10.2018 at 10:52

    Не всеки има финансовата възможност да помага с пари. Но всеки от нас е задължен да спестява парите, които плаща собственика, след всеки мач, начислени от БФС като ГЛОБА. Нима в големите европейски клубове феновете подкрепят по-малко любимите си футболисти? На всеки техен мач стадионите са пълни, феновете пеят, скандират, развяват знамена. Какво пречи и на нас да се покажем като интелигентна фенска и европейска публика? Ние сами трябва да контролираме поведението си на стадиона, а не полицията.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *