Юристът на „Ред Енимълс“ с важно разкритие за емблемата на ЦСКА

7 Dni CSKA10.10.201819430
стадион Българска армия, емблема

Юристът на фирма „Ред Енимълс“ ЕООД Станислав Трендафилов отговори на твърденията на фирма „Камеко“ АД, че синдик Дора Милева се готви да извърши манипулация относно имот, който е в активите на фалиралото дружество.

Вижте какво отговори адвокат Трендафилов пред Блиц:

„Като адвокат на фирма “Ред Енимълс” ЕООД искам да ви информирам за това, че синдик г-жа Дора Милева ни продава в общата сметка и имот, който е собственост на фирмата “Камеко” АД. Две съдебни инстанции са потвърдили, че имотът не е на ЦСКА и без да ни се предостави актуална скица и данъчна оценка на имота. Интересното е, че съдия г-жа Мария Райкинска беше информирана, че върху този имот е наложена възбрана от Окръжен съд Варна, но тя по недопустим начин и въпреки всичко игнорира това обстоятелство, както игнорира липсата на документи за собственост, като по този начин влиза в съучастие с жестоката измама, която синдик Дора Милева иска да осъществи. Това некоректно поведение на съдия Райкинска и това на синдик Дора Милева пада със цялата си тежест върху купувача на имота. Доводът й е, че купувачът се бил съгласил да придобие имота въпреки риска собствеността му да не бъде прехвърлена. Всичко изложено по-горе е в подкрепа на принципния въпрос:

“Какъв е смисълът от съществуването на съд и съдебна система и принципите за правовата държава ли са водещите пред тях или принципът да угодим на някой друг? И по смисъла на кой закон г-жа Дора Милева и г-жа Мария Райкинска не зачитат решения на две съдебни инстанции, от които едната е и по висшестояща?“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *