Легендарният Петър Жеков отсече: ЦСКА да плати милион за емблемата, а останалите плащания…

7 Dni CSKA11.10.201813570
ЦСКА, тренировка, Дания, Гриша Ганчев, Пламен Марков, Петър Жеков

Легендата на ЦСКА Петър Жеков говори пред „Меридиан мач“ за случващото се в клуба, националния отбор и бъдещето на футбола у нас.

„Сега всички говорят за емблемата. На мен ми изглежда лесна работа – ръководството трябва да плати сега милион и да разсрочи следващите си плащания. Държавата ще е доволна, феновете и те, клубът ще вземе базите за 30 години.

Напоследък ЦСКА не ми харесва като игра, но това не ме изненадва. Аз нямам и нерви да ходя на стадиона да ги гледам. Лудогорец играят с 10 чужденци и един българин, Левски и те така. По този път е тръгнал и ЦСКА. Това е много вредно за националния отбор. Хубаве е веднага да се наложат ограничения да играят до трима чужденци в отборите и въобще да нямат право да ги натурализират.

Не знам защо не пускат младите български таланти да не играят. В ЦСКА мога да посоча 4-5 момчета, които не само са готови да играят в първия отбор, но и да са титуляри. Има едно момче, което лично аз съм го учил. Каквото знае Петър Жеков, знае и то. Мартин Смоленски се казва“, заяви Жеков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *