Ексклузивно! Домусчиев: От днес нататък има един истински ЦСКА – този на „Армията“!

7 Dni CSKA11.10.201854731
домусчиев

Кирил Домусчиев бе един от първите футболни босове, които реагираха на новината за купуването на емблемата на ЦСКА. Той направи това чрез своя Фейсбук за общо ползване – „Спортал“.

Ето какво написа най-лайнометната медия срещу ЦСКА:

Днес фирмата “Ред Енимълс” купи за 8 млн. лева активите и емблемата на фалиралия ЦСКА. Сагата продължи повече от година и половина, а нейното приключване е от изключителна важност за бъдещето на ЦСКА, който вече е единственият клуб, можещ да претендира, че е наследник на ЦСКА.

Това е така, защото тези 8 млн. лева ще отидат за погасяване на дълговете именно на фалиралия клуб. По-голямата част ще бъдат платени на НАП, а останалите ще се разпределят между кредитори (футболисти, треньори, служители).

Т.е. ЦСКА е клубът, който изплаща част от дълговете на ЦСКА и от морална гледна точка може да претендира за единствен наследник на ЦСКА.

Плащането на активите и емблемата би трябвало да се вземе под внимание от ФИФА и УЕФА, които също да направят компромис и да признаят ЦСКА-София за ЦСКА.

коментар

  • наблюдател

    11.10.2018 at 20:11

    Този, гелосъният пък кой е? Кой е той, че да определя кои е ЦСКА? Този гробокопач на отбора да си гледа капанския лайногорец и да не споменава това име…олигофрен.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *