Дора Милева проговори за скандално заложения имот и какво чака кредиторите

7 Dni CSKA12.10.201815080
Търг, емблема, Дора Милева, Милко Георгиев

Синдик Дора Милева най-после отговори на многобройните позвънявания от страна на медиите.

„Питате ме дали парите са пристигнали? Да, разбира се. Как да не са пристигнали? Те са на сметката. Радвам се, че най-после всичко приключи и честно казано – мога да си отдъхна доволно.

Всъщност, аз нямах никакви съмнения, че парите ще бъдат преведени. Да, случи се в последния момент, но важното е, че очакваният факт вече е факт, заяви Дора Милева пред Блиц.

„Кога ще бъдат преведени парите към кредиторите и какво ще се случи от тук насетне? Няма как да стане днес или утре. Най-напред купувачът трябва да си получи имотите, след което да му се издаде постановление. Едва след това всички, включително и НАП, ще получат сумите си. Няма как някой да бъде ощетен”, добави синдикът.

„Да, бях атакувана и обвинена – както от страна на „Ред Енимълс”, така и от страна на ЦСКА, че мамя и извършвам манипулации. Аз няма да им отговарям през медиите. Само ще съобщя, че в тридневен срок ще бъде доказано, че това, което те твърдят относно въпросния имот край град Бяла, не отговаря на истината и не е вярно”, каза още Дора Милева.

„Не ме питайте ЦСКА приемник ли е на обявеното в несъстоятелност дружество. Думата е във футболните власти и органи“, завърши синдикът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *