Ръководството на ЦСКА с важно решение: Забраняват друг да ползва емблемата

7DNI CSKA12.10.201853200
Гриша Ганчев на Армията 70 години, Пламен Колев ЦСКА (5)

ЦСКА ще забрани на всеки клуб да ползва много подобна емблема, разкриха от „Българска армия“.

Посланието е насочено към втородивизионния клуб ЦСКА 1948, на чиито мачове ходят едва няколко десетки запалянковци. Оттам претендираха, че са наследник на обявения в несъстоятелност клуб, но след като Гриша Ганчев изпълни ангажимента си и плати спечелената на търг емблема, спорът вече не съществува.

От БФС трябва да вземат становище по какъв начин ще се реши казусът с емблемите, тъй като в началото на сезона имаше теоритична възможност двата клуба да се изправят един срещу друг за купата на България. На 99 процента феновете подкрепят отбора на Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Запалянковците се организират в социалните мрежи да превърнат следващото домакинство с „Етър“ в празник на цялата „червена общност. Призивите се стадион „Българска армия“ да се напълни като на голям европейски мач, какъвто не е виждала от 2007 година. Вероятно клубът също ще пусне специални билети, които да овековечат едно от най-важните събития в историята на ЦСКА.

„Когато купувачът получи имотите си, ще му дадем постановление – каза синдик Дора Милева. – Едва след това всички, включително и НАП, ще си получат сумите. Никой няма да е ощетен, но няма да стане днес или утре.“

В същото време един от емблематичните вратари от най-новата история на ЦСКА – Стоян Колев, стана баща за първи път. В болница „Шейново“ в София се роди синът му Никола. „Безкрайно съм щастлив от всичко, което се случва напоследък“, каза Колев, който в момента е помощник-треньор във втородивизионния „Арда“. Вратарят е един от последните, спечелил трофей с ЦСКА – купата на България през 2016 година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *