Емил Бучински си купи ВИП карта и призова: Авиаторите да замълчат, те не може да носят името ЦСКА

7 Dni CSKA12.10.201825110
ЦСКА - Лудогорец, фенове, емблема

Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински си закупи вчера сутринта ВИП карта за „Армията“. Той потвърди новината пред „Тема Спорт“ и посочи какви са причините да го направи.

„Да, вярно е – закупих си ВИП карта, както и паркомясто. Трябва да поздравим и да благодарим на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Това е автентичното ЦСКА и няма как да има подмятания към клуба. Всички, които обичаме ЦСКА, е нужно да направим такъв жест. Моралните победители са Ганчев, Инджов и Стоичков. Редно е да бъда подкрепен от колебаещите се досега и да помогнем с каквото можем. 8 милиона са много пари“, каза Бучински. Той коментира и втородивизионния тим, който носи същото име като ЦСКА.

„Според мен, ако са джентълмени, редно е да махнат това име – те не са ЦСКА. Можеха да имат някакви претенции, но след като Ганчев плати и придоби емблемата, е редно те да млъкнат. Онзи отбор в никакъв случай не бива да се казва ЦСКА. За мен най-важното е да има едно ЦСКА. Пожелавам от все сърце на отбора да се върне там, където му е мястото – не просто да е първи, но и със силни изяви в Европа. Нека всички, които обичат клуба, да си вземат абонаментна карта“, допълни Бучински.