Публиката на ЦСКА изрева: Най-голямата победа през новия век! Таралежът разчисти змиите от “Армията”

7 Dni CSKA13.10.201818150
ЦСКА - Копенхаген, Лига Европа, Сектор Г

Най-голямата новина в българския клубен футбол от много време насам доведе до огромен интерес. В официалния форум на червените по темата със закупуването на емблемата бяха публикувани над 5000 мнения само в рамките на една седмица.

Ето и част от най-интересните мнения:

Kastelo: Браво на Гришата и на Инджов! Сега армейците трябва да докажем, че заслужаваме тези усилия като публика и клуб.

Chervenata: ВЕЛИК МОМЕНТ В ИСТОРИЯТА НА ЦСКА! НЕВИЖДАН И НЕЧУВАН В БЪЛГАРИЯ!

Побойчо Червенков: Свърши се! Честита победа! Най-голямата през новия век, макар и извън терена!

Cesekarche: Много съм любопитен как ще реагират сега тези хора, които се колебаеха и чакаха да се платят тези пари, и си казваха, че когато се случи това, се връщат на “Армията”. А на обелките трябва вече окончателно да се забрани да ползват емблемата, че и името, и да приключват окончателно.

Armeec_94: Гриша Ганчев е най-великият човек, заставал начело на ЦСКА! Човек, който е спазвал всичко, което е обещавал! Човек, който си държи на думата! На 11 октомври 2018 година се случи нещо, което няма прецедент в историята на спорта в България. Бяха платени 8 МИЛИОНА лева за активи, оценени на малко над 1 милион. Направи го АРМЕЕЦЪТ Гриша Ганчев!

Yorker: Огромни благодарности на всички замесени в плащането! Надявам се всички да оценим какво всъщност означава плащането на тези 8 млн лева и за каква любов говорим.

Sunset: Благодарен съм на Гриша Ганчев, че спаси любовта ни и направи възможно за нас да водим децата си на “Армията”, а там да няма гелосани мастии!

Cesare: Пичове, сега е наш ред. Ние сме на ход. Всички на “Армията” на мачове.

TomSawyer: Винаги съм вярвал и подкрепял това ръководство, защото те го заслужават. 8 млн. лева са огромна сума и дано феновете разбират какво точно се случи. Надявам се само еуфорията да не трае 2-3 седмици и след това да се почне пак старото мрънкане и плюене. Дано и отборът да яхне вълната на еуфория, оптимизъм и щастие. Емблемата и всички активи са тук, стадионът е тук, феновете са като юмрук, а като бонус се изчистихме от разни хора, срамещи името на великия ЦСКА. Остава ни да мислим и говорим само за футбол и да си подкрепяме отбора не само в хубавите моменти като сега, но и в тежките, които несъмнено са част от играта и живота.

RedStorm: Колкото и да беше изтощителен този процес, хубавото му е, че таралежът разчисти змиите от дома ни.

Nikolaybg: Най-голямата победа е, че продължаваме да сме сплотени! Това беше нашият Рубикон. Вече никой не може да ни спре!

markiz16: Честито, армейци! Мисля, че този ден ще остане паметен в нашата история подобно на 5 май 1948 г. Паметен с това, че най-накрая злобата беше изтикана в ъгъла, тя никога няма да престане, разбира се, но вече ще бъде с избити зъби. Ако всеки от нас сподели как е понасял всичката помия през последните години, сигурно ще издадем събрани съчинения. Аз няма да досаждам как съм преживявал, но смятам, че малцина са феновете на отбори по света, които са издържали толкова много. И съдийските гаври, и медийните атаки, и доносите у нас и в чужбина, и теслите на БФС, и злобната кампания на Гела, и шепата продажници от нашите редици, забили ни нож в гърба, и какво ли още не. Щастлив съм, че няма да се червя пред сина си с обяснения защо сме се затрили като отбор, щастлив съм, че той ще може и в бъдеще да се радва на любимия ЦСКА. След всичко, което се случи… следва една голяма наздравица. Да не забравяме да споменем наред с Гриша Ганчев и Инджов.

Кировец: И нека отпадъците от числото изтекат мощно в сифона.

Ervin Romel: Сега отново изпитах това, което чувствах преди – колко са 29 години, когато избягах от вкъщи, за да гледам ЦСКА – Рода. Баща ми, велик ЦСКАр ми забрани – малък съм и т.н. Но отидох – гледах мача от едно дърво в Г – стадионът беше препълнен. Такъв кеф не съм изживявал от много години! Да живее ЦСКА!

Rundmc: Нека дадем шанс на хората, които са били заблудени по един или друг начин. Трябва да покажем, че сме по големи от егото си и да си приберем загубените души. А ако те могат да живеят с това, което сториха – нека живеят и бъдат цесекари. Срамът наистина си е за тях.

Kijelmi: Понеже започнаха сълзливите истории за колебалите се две години фенове на ЦСКА искам да им кажа, че изпитвам към тях безразличие. И за последно искам да им кажа, че в следващия труден момент пак ще започнат да се колебаят, а с колебаещи се войници битки не се печелят, затова спестете ни личните си драми. Ако искате, си идвайте, ако искате, не идвайте. Никой не е по-голям от ЦСКА. Само ЦСКА!

Nevils: Радвам се, че Гриша Ганчев показа, че мъжката дума още има някакво значение в България. Последните дни доста се бях притеснил. Да, реално нямахме нужда от активите, особено на тази цена, но обещанията трябва да се спазват. Дано това е началото на нещо голямо за отбора.

Amaranth: Почнаха призивите да приемем отцепилите се. НИКОГА. Само презрение за всеки, който се е отказал от ЦСКА. Веднъж предател – цял живот предател.

pecata: Всички заедно тук извървяхме адски труден 4-годишен път, за да спасим любимия си клуб. Това ни действие няма аналог в историята ни. Предатели е имало и ще има. Който иска да се завръща в родния си дом, ние не го разрушихме и сега всички могат да се завърнат.

Alexius: Защо изобщо коментираме дали 20 човека ще се върнат на стадиона или не? Стига сме им давали слава, коментирайки ги. Факт е, че са в шок от развитието на нещата и от това, че бяха платени парите. Да са живи и здрави и дано си измислят хубаво ново име и емблема за отборчето.

Chalex: И какво, сега ли всички се почувствахме цесекари, да не би да бяхме пред отказване от отбора? Много хора бяха, меко казано, притеснени за развитието на нещата, което е добре, значи ние всички милеем за ЦСКА, простено е и на тези, които от нерви плюха по ръководството. Но, от друга страна, въпросът за идентичността е личен въпрос, никой отстрани не може да определя твоята идентичност. Все едно чужденец да определя колко право имаш да се чувстваш българин. Така и говедата се мъчат да определят идентичността на цесекарите. Някой от нас дали сериозно очаква враговете на ЦСКА да признаят нещо, ако ще не осем, а сто и осем милиона да платим…Тяхната цел е да ни няма. Ще ги бием, а те ще ни разправят, че не съществуваме, това са методите на слабите, да отричат очевидното и, естествено, че ще говорят нелепости, докато са живи.

old_death: Всеки, който ни плю или ходи на мачовете на онези, другите, няма място на “Армията”. Познавам много хора, които стояха встрани и изчакваха развоя на събитията. Болшинството от тях са доволни от закупуването на активите и са готови да се върнат на стадиона. Нямам нищо против тях, защото те имаха своята позиция, но не я налагаха на другите и поне не пречеха на клуба.

“Тема спорт”