Над 10 000 идват на ЦСКА – Етър! Червените излязоха с информация поради голям брой запитвания

7 Dni CSKA13.10.201825640
ЦСКА - Верея, фенове, Сектор Г

Публиката на ЦСКА се активизира мощно, след като емблемата и активите на фалиралото дружество бяха закупени от клуба. Привържениците масово се надъхват да подкрепят отбора и да благодарят на ръководството в следващия мач – срещу Етър на 21 октомври (неделя) от 20:00 часа. На двубоя с виолетовите се очакват над 10 000 зрители, колкото през този сезон не са идвали за една среща на „Армията“.

От ЦСКА пък обявиха, че ще пуснат билетите за срещата с Етър, както и тази с Лудогорец на 6 декември (четвъртък) в Борисовата градина още в понеделник, 15 октомври. Цената ще е 20 лева за сектор А, 15 лева за сектор В и 10 лева за сектор Г. Двубоят с разградчани навръх Никулден ще е от 17:30 часа на „Армията“. Пропуските ще могат да се закупят от фен магазина на стадиона, мрежата на „Тикетпро“, бензиностанции OMV, магазини Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на зала „Арена Армеец“.

В същото време от ЦСКА напомниха, че всеки привърженик може да се сдобие с абонаментна карта в хода на сезона, и още вчера десетки фенове минаха през „Армията“, за да го направят. Стойността на сезонните пропуски е 290 лева за сектор А, 180 за сектор В, 90 за сектор Г и 2000 за ВИП ложата. Заявката на абонаментна карта става в администрацията на стадиона, над съблекалнята на отбора, всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа. Офисът на ЦСКА работи извънредно и преди всеки домакински мач – за срещата с Етър ще е отворен от 17:00 до 20:00 часа.

Картите важат за домакинствата на отбора на „Армията“ и „Васил Левски“ в Първа лига и за купата. Притежателите им могат да се възползват от 10% отстъпка от артикулите в онлайн магазина и фен магазина на „Армията“. Могат да се закупят също специални семейни абонаментни карти за сектор В. При удостоверяване на роднинска връзка за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността. Деца между 14 и 18 години ще могат да се сдобият с карта за сектор В на стойност 100 лева, а ако тя е част от семеен пакет, те ще трябва да заплатят съответно 75 лева или 50 лева.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *