Феновете на ЦСКА обмислят куп инициативи заради емблемата! Шеф разкри интересни новини за базите

7 Dni CSKA14.10.20188030
ЦСКА - Верея, фенове, Сектор Г

Привърженици на ЦСКА обмислят различни инициативи, с които да подкрепят клуба след закупуването на емблемата. Ръководството плати 8 милиона лева за активите на фалиралото дружество. А в знак на благодарност феновете вече обсъждат как да подпомогнат клуба. Привържениците се активизираха след голямата новина, като за броени часове изкупиха над 100 сезонни пропуска, а също и членски карти „Сърца червени“ и артикули на ЦСКА. Сред обсъжданите варианти за по-широка помощ е откриването на дарителска сметка, създаването на специални билети за мачовете и артикули, имало е предложения и да се пуснат в продажба символична част от акциите на клуба.

„Ние като ръководство сме отворени към предложения от феновете и дискусия с тях“, каза пред „Тема Спорт“ спортният директор на ЦСКА Пламен Марков. „На този етап не сме имали конкретни разговори, но нека да видим дали в следващите дни няма да има предложения по темата. Ние, разбира се, не можем да кажем на феновете: „Помогнете ни“. Но ако те подемат инициатива, клубът е готов да я обсъди“, допълни Марков.

Той коментира и другата добра новина, свързана с ЦСКА през последните дни – приемането на новия закон за спорта, който ще позволи на клуба да вземат „Армията“ и Панчарево за 30 години. „Знаете, че ръководството пое ангажимент да се погрижи за състоянието на базите. Вече беше дадена голяма заявка с направеното по Панчарево. Очаквам договорът да стане за 30 години, след което ще се види как ще процедираме“, допълни Марков. Още преди месеци в Търговския регистър бе запазено дружеството „Арена ЦСКА“ с едноличен собственик Юлиян Инджов.

Марков коментира накратко и представянето на отбора: „По традиция избягвам да се изказвам спортно-технически, защото си има треньорски щаб и не е редно да се бъркам. Ясно е, че очакваме по-атрактивен и резултатен футбол, който да радва феновете“, каза още Пламен Марков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *