Легенда на армейците: ЦСКА постави всички по местата! Онези, втородивизионните, няма какво да ни интересуват

7 Dni CSKA14.10.201814690
Представяне фотоалбум 70 години ЦСКА, Димитър Пенев, Божидар Чорбаджийски, Аспарух Никодимов, Валентин Йорданов, Таня Богомилова

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира закупуването на емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

„Това е отлична новина, адмирации за ръководството и хората, които се решиха да платят такива колосални пари. Вече казах пред „Тема Спорт“, че това е прекалено висока и изкуствено надута сума. Проблемите свършиха, подмятанията – също. Да ги видим сега какво ще измислят враговете на клуба, кой отбор ще сме… Стана това, което трябваше да стане, и ЦСКА постави всички по местата им. По реакцията на привържениците става ясно колко много означава за тях този акт. Никой вече не може да се подиграва с ЦСКА. Мачът е свирен! Всичко приключи! Изкупуването на активите несъмнено е найголямата и добра новина в последните години и ще даде мощен импулс на привържениците. Въпреки всичко се опасявам, че тези, които не обичат ЦСКА, няма да се откажат лесно от провокациите. На никого не му се харесва, когато силният започна да се надига, и ще се опита пак да го събори на земята, но не мисля, че това е възможно. ЦСКА за някои е религия, а за други е трън в очите. Така е било, така ще бъде и занапред“, каза Никодимов пред „Тема Спорт“.

Относно втородивизионната формация, която известно време се опитваше да мъти водите около ЦСКА, Паро коментира: „Онези, втородивизионните, няма какво да ни интересуват. Просто да ги игнорираме. Може да се кръстят „ЦСКАокръг“ или пък „ЦСКА-Левски“, ако толкова искат да съществуват. Кой изобщо се интересува от тях“, допълни Никодимов.

„По-важното сега е дали ЦСКА ще успее да се пребори за титлата. Със сътресенията в Лудогорец става доста интересно. Явно в Разград работата тръгва на зле. Мето Томанов им направи отбора, а накрая какво стана… Аз съм убеден, че ЦСКА може да стане шампион този сезон, макар и да има още доста работа“, отчете още Паро.

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов също направи коментар във връзка със закупуването на емблемата и активите:

„Най-хубавото от новината за емблемата е, че някои фенове, които не приемаха нашия клуб или се колебаеха, вече се осъзнаха. Поне десет човека ми се обадиха и казаха, че се връщат на трибуните на „Армията“. Някои ще си купят и абонаментни карти“, каза Велинов пред „Блиц Спорт“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *