Стойчо Стоилов на мисия в Южна Америка! ЦСКА вече работи по зимната си селекция

7 Dni CSKA17.10.201815020
Лудогорец - ЦСКА, Стойчо Стоилов

ЦСКА не губи никакво време и вече работи сериозно по зимната си селекция. За целта главният мениджър на армейците Стойчо Стоилов отново се е заел със задачата по намирането и привличането на играчи за постовете, които трябва да бъдат подсилени. От няколко дни той е на скаутска мисия в Южна Америка. Там е посрещнал и рождения си ден (в понеделник навърши 47 години). ЦСКА вече има набелязани цели.

Заминаването на Стоилов към този континент пък не е никаква изненада, тъй като клубът често насочва погледа си към местния пазар. В момента на „Армията“ играят четирима бразилци – левият бек Жеферсон, крилото Енрике Рафаел, както и централните нападатели Евандро и Мауридес. Те, както и гамбиецът Али Соу, не притежават паспорти на страни от ЕС. Това създава известен проблем, тъй като само трима от петимата могат да попаднат заедно в групата за мач. Затова и ЦСКА търси играчи от първенствата в Южна Америка, които се водят граждани на Европейския съюз и по този начин няма да заемат място за чужденци.

Възможно е Стоилов да не се прибере у нас за мача с Етър в неделя, а по това време да наблюдава играчи. Билетите за сблъсъка с виолетовите, който е от 20:00 часа на „Армията“, както и този с Лудогорец (на 6 декември от 17:30 часа), са в продажба. Те са на цени 10 лева (сектор Г), 15 лева (сектор В), 20 лева (сектор А) и 150 лева (ВИП ложа).

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *