Чакмаков: Мачът с Етър ще е знаков! Публиката на ЦСКА не ходи с регистрацията на клуба в джоба си

7 Dni CSKA19.10.20188790
Александър Чакмаков

Синът на първия капитан на ЦСКА Нако Чакмаков – Александър, сподели своето мнение около процесите, свързани с клуба в последните седмици.

„Със сигурност ще съм на стадиона в неделя, защото мачът с Етър ще е знаков. Закупуването на емблемата е краят на нещо, което започна отдавна и завърши по логичен начин. Този ход зарадва милионите привърженици на ЦСКА. Има и един клуб 48. Зад формирането на това дружество има различни интереси и публиката на ЦСКА го знае много добре. За мен всякакви въпроси около това кой е ЦСКА отдавна приключиха. Публиката на ЦСКА не ходи с регистрацията на клуба в джоба си. В последните месеци се случиха две събития, които предрешиха крайния изход на цялото движение. Едното е честването на 70-годишнината, което направи клубът и бе организирано от г-н Ганчев. Феновете не отидоха на националния стадион под строй, а само по любов. А на пистата дефилираха най-изявените спортисти на ЦСКА от всички поколения. Имаше хора, които дойдоха за събитието от Аржентина, Австралия, Китай и Нова Зеландия. Всички знакови имена бяха там. Това беше абсолютно показателно защо и как тези хора поддържат ЦСКА. А второто събитие бе броят на феновете, които дойдоха на двубоя с Копенхаген. Публиката е дала своя вот на доверие и това е достатъчно. Всичко останало е техника – кой как придобива активи, марки, регистрации. Мен това не ме интересува“, каза Чакмаков пред livesport.bg.

„Надявам се, че треньорът ще бъде оставен да работи и ще му се даде по-дълъг шанс. В състава има надграждане. ЦСКА трябва да направи голям пробив на международната сцена – най-малкото да влезе в групите на Лига Европа“, каза още Чакмаков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *