Сашо Станков: Вече симпатизирам на ЦСКА! Ел Маестро трябва да забрави „страхливия“ футбол

7 Dni CSKA19.10.201815050
Септември (София) - ЦСКА, Станислав Манолев, Рубен Пинто, Николай Бодуров

Александър Станков приветства последните развития около любимия си ЦСКА, като уточни, че актът на плащането за емблемата и активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД му е помогнал най-сетне да се чувства комфортно след годините неяснота. Въпреки този факт Станков не пропусна да отбележи, че като привърженик на „червените” не одобрява треньорския подход на Нестор Ел Маестро.

„ЦСКА и емблемата? Ще бъда откровен: в този период, в който течаха тези процеси, просто бях заел позиция, че ми е много обидно да ме питат от кое ЦСКА съм – от едното или от другото. В този период нямах ясна позиция. Сега имам ясна и конкретна позиция и мога да кажа, че това, което се случи с плащането на емблемата, ме кара да кажа, че вече съм на мястото, където съм се чувствал години наред. Вече симпатизирам на този отбор. Това вече е съвсем различно нещо”, коментира Станков пред „Домът на футбола” по Диема Спорт.

„Надявам се Ел Маестро да свърши работата, за която е ангажиран. Ако трябва да говоря за него като нормален фен, го приемам с необходимото време, което е нужно на един треньор за адаптация. Също мога да кажа, че това го говоря от сърце и като фен не ми харесва как играе ЦСКА към момента. Не говоря за победите срещу тимове, които е нормално да побеждаваме. Самата игра не ми харесва, в дербитата се подходи страхливо. Не отива на ЦСКА да играе страхливо, предпазливо, рационално. Отива му повече агресия, атаки, красива игра, нападателен футбол. Това е идеята на ЦСКА. Ако отборът продължава по този начин да играе, особено в мачовете с огромен заряд срещу Левски и Лудогорец, това няма да се хареса нито на фенове, нито на ръководство”, коментира специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *