Промени в правилата на “С деца на мач”! ЦСКА готви изненада за най-малките фенове

7 Dni CSKA20.10.20187820
Септември (София) - ЦСКА, фенове, деца, фенки

Кампанията „С деца на мач“ ще претърпи малки промени, обявиха от ЦСКА. Тя ще е в сила за утрешния двубой с Етър. Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да
влизат в сектор А безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията.

Билетът е за сектор А, но със стойността на пропуск за сектор В – 15 лева. Билети на придружителите ще бъдат продавани на специално обособена за тях каса – тази, която се намира от страната на бул. „Драган Цанков“ до входа на комплекс „Спортна София“. Специалните пропуски ще се продават от 18:00 до 19:30 часа.

След закупуването на билетите участниците в кампанията трябва да се съберат пред Топката на централната алея на „Армията“. Преди мача един от футболистите извън групата ще се срещне с малчуганите. Вероятно това ще е левият бек Жеферсон, който се възстановява от контузия. Влизането на стадиона ще става групово през специално обособен вход за участниците в кампанията – в 19:40 часа.

Мачът с Етър стартира в 20:00. Цената на
билетите за сектор А е 20 лв., за сектор В – 15, а за сектор Г – 10.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *