Преотстъпен от ЦСКА разкри: Аз поисках да отида под наем! На тези години ми трябват мачове

7 Dni CSKA21.10.201817380
ЦСКА - Локомотив (Пловдив), Валентин Антон, Ангел Лясков, Пламен Гълъбов, Данте Стипица

Бранителят Пламен Гълъбов (22 г.) играе за втори пореден сезон в Етър като преотстъпен от ЦСКА. Армейците не разрешиха на своя футболист да участва в днешния мач, като същото се отнася и за Никола Колев (23 г.), който също е под наем на „Ивайло“. Както вече съобщихме, Етър има желание да придобие изцяло правата на двамата младоци. Гълъбов говори пред Диема спорт за работата си с Красимир Балъков и причините да не е в ЦСКА в момента.

„Харесва ми много в Етър, защото отборът е добър и бях приет отлично. Има и публика, градът е жив. Също така съм с Краси Балъков от доста време, още в Литекс ми беше треньор и ме наложи в първия отбор, за което съм му много благодарен. След това имах контузия, възстановявах се в Щутгарт, а Балъков беше поел всички грижи за мен там. Сега отново се събрахме в Търново. На 22 години съм и ми трябват игрови минути. Явно в ЦСКА са преценили, че няма да съм им нужен в момента и поисках да отида под наем, за да трупам мачове“, каза Гълъбов.

„Вървим успешно, направихме 6 мача без загуба и настроението е добро. За жалост няма да мога да играя срещу ЦСКА и ще гледам от трибуните. Всеки иска да излезе срещу този отбор – заради публиката и тръпката. Представихме се добре срещу ЦСКА в миналия мач (1:2 на „Армията“), дано и сега да затрудним съперника“, допълни Гълъбов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *