Гриша Ганчев шокира: Съдят ЦСКА за 800 000 хил. евро

7DNI CSKA21.10.201825080
Представяне книга - С ЦСКА в сърцето, Гриша Ганчев

Едно от най-четените интервюта през изминалата седмица бе това на Гриша Ганчев пред колегите от „Код Спорт“.

В него той направи важно разкритие. Ганчев сподели, че срещу ЦСКА се води дело от бившият играч на тима Иван Боладо. Сумата, за която е иска е 800 000 хил. евро, а още по фрапиращ е факта, че Болади има едва 15 минути за „армейската“ фланелка.

Ето цялото изказване на Гриша Ганчев по темата:

– Във вашето обръщение в юбилейната книга на ЦСКА казвате, че не винаги най-правилното е да направиш правилно. В крайна сметка по верния път ли тръгна ЦСКА, след като имаше алтернатива – загробване с тези 38 милиона или прескачане юридически с дружествата?

– Старият футболен клуб просто не беше възможно да съществува. Това е пределно ясно на всички. Ще ви го кажа, както съм го казвал много пъти досега – когато са се сменяли ръководства и т.н. всеки взима по един печат в джоба и почва да праска анекси и да прави мръсно на този, който го е наследил. Тук не говорим за парите. Едно 15-20 години щяха да се мъкнат едни дела, едни чудесии нон-стоп. Ти чувал ли си за лицето Иван Боладо? Е, този е бил футболист в ЦСКА. Кога е бил – това е отделен въпрос. Аз не го помня, но бил играл 15 минути. В момента има дело, съдят новия клуб ЦСКА за 800 хиляди евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *