Босът на Септември потвърди: ЦСКА наблюдава двама от нашите футболисти! На този етап…

7 Dni CSKA22.10.201814550
Септември (София) - ЦСКА, Мауридес Роке Жуниор

ЦСКА проявява интерес към двама от младите футболисти на Септември Сф. Според „Блиц“ армейците дори вече са направили първия си зимен трансфер и са се разбрали с предпоследния в елита за един от талантите. Трябва да се направи уточнението, че не става въпрос за крилото Александър Георгиев (20 г.), който е преотстъпен от ЦСКА в Септември и бързо се наложи като основен играч. Наемът му е до края на годината, но има голяма вероятност той да остане в тима, воден от Христо Арангелов, и през пролетта.

Президентът на Септември Румен Чандъров говори пред „Тема Спорт“ във връзка с появилата се информация, като потвърди за интерес от страна на армейците към футболисти на неговия клуб:

„Да, знам, че ЦСКА се интересува от двама от младите ни футболисти. На този етап не сме влезли в преговори. Не мога да кажа за кого точно става въпрос. В атака имаме доста добри и млади момчета“, заяви Чандъров.

В последните години ЦСКА няма практика да привлича български футболисти от местното първенство, като обърна поглед почти изцяло към чужденците. Въпреки това армейците държат под око и вътрешния пазар и следят и други млади играчи освен тези в Септември.

През зимата ЦСКА ще се подсили с двама или трима играчи. Един от тях може да е звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Червените опитаха да го привлекат през лятото и удариха на камък, но обявиха официално, че ще направят втори опит през зимата.

Командировката на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов в Южна Америка пък продължава. Той е извън България вече близо 10 дни, като на 15 октомври посрещна 47-ия си рожден ден в чужбина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *