Бивш акционер с жесток удар по Домусчиев: Само болен мозък може да види коалиция между ЦСКА и Левски

7 Dni CSKA25.10.201832350
ЦСКА - Левски, Кристиян Малинов

Бившият акционер в ЦСКА и популярен привърженик на отбора Емил Димитров коментира пред „Тема Спорт“ словесните престрелки между клубните босове в последните дни.

„Само болен мозък може да съзре коалиция между ЦСКА и Левски. И двата отбора имат една и съща цел – да станат шампиони. При това положение няма как да има обединение. Двата гранда просто искат феърплей и случайно или не гледат към един и същи отбор, който е вреден за първенството. Това не означава, че има коалиция. Все се надявам и съм оптимист, че нещата ще утихнат и ще се играе по правилата. Но смятам, че наистина е редно ДАНС и другите отговорни органи да се самосезират по отношение на това, което каза г-н Ганчев. Интересно е и какво приказват от Комисията по феърплей. Може значи да се самосезират за това, което им е удобно, но когато се говори за корупция: „Дайте ни доказателства“. Не е работа на мен или на вас да им ходим по петите и да ги следим какво правят. Има си органи за това и е редно да действат“, каза Димитров.

„Несъмнено някои хора се притесняват все повече от ЦСКА, а отскоро и от Левски, който е далеч по-конкурентен през този сезон. Такова съперничество може само да е полезно за нашето първенство. В крайна сметка от конкуренцията се ражда качеството“, допълни Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *