Звезда на ЦСКА: Отиваме в Стара Загора и взимаме всички точки

7DNI CSKA26.10.20185930
Монтана - ЦСКА, Купа на България, Али Соу, Жанио Бикел, Жоржиньо

Лятното попълнение на ЦСКА – Жоржиньо, който е със статут на преотстъпен от Сент Етиен, говори пред колегите от Диема спорт преди мача с Берое. Предлагаме частта, в която футболистът говори за самия мач.

„Не познавам много добре Берое, знам единствено, че имат добри играчи. Но както вече казах, нашата нагласа е да печелим всеки двубой. Отиваме там и взимаме точките, няма значение срещу кого се изправяме. Познавам Меска, познавам и Брума също. Не сме близки, но знам кои са, разбира се. Срещу Меска съм играл много пъти, когато той игра за Фулъм, а аз бях в Манчестър Сити. Знам на какво е способен. Когато сме далеч от дома – за нас всеки африканец е като брат, и желая на Меска всичко най-хубаво, но искам да му кажа, че ще победя“, заяви Жоржиньо.

„Ние трябва да играем нашата си игра, да правим това, което можем най-добре. Да следваме указанията на Ел Маестро и съм сигурен, че ще направим добър мач там. В добра форма сме, трябва просто да покажем какво можем, да покажем това, за което тренираме през седмицата – ако го сторим, ще победим лесно“, добави футболистът на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *