24 часа след ремито с Берое: Феновете на ЦСКА с отворено писмо към Ганчев и Инджов

7 Dni CSKA28.10.2018112662
Берое - ЦСКА, фенове

Група от фенове на ЦСКА публикуваха отворено писмо до собствениците на отбора Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„Уважаеми г-н Ганчев,
Уважаеми г-н Инджов,
Уважаеми г-н Стоичков,

Обръщам се към Вас в качеството Ви на собственици на най-великия български футболен клуб. Обръщам се към Вас в качеството ми на обикновен и редови привърженик на най-големия футболен клуб в България! Заявявам, че заставам зад всяко едно решение, което ръководството ще вземе, взима и е взимало.

Искам да изкажа благодарност за всичко, което сте направили, откакто управлявате ЦСКА! Това, което Вие направихте като собственици, никой през последните над 25 години, не е правил! Вие заслужавате само и единствено доверие и подкрепа! Вие върнахте вярата в армейските ценности, които бяха позабравени през последните няколко престъпни управления и подигравки с нашия любим клуб! Спазихте едно обещание и извършихте нещо, което никой в България не е правил. Възродихте честта и уважението. Съградихте от пепелта прекрасната ни база в Панчарево. Отново школата ни работи на едно добро ниво, а вярвам, че в бъдеще ще е още по-продуктивна. На път сте да съградите нещо велико в центъра на София.

Казвам всичко това, защото след поредния мач на отбора, отново ставаме свидетели на гадна, досадна и отвратителна атака с/у треньор, играчи, а дори и с/у Вас! Всичко това става в Интернет пространството, където всеки разбира от всичко. Е аз не разбирам нито от тактика, нито от физическа подготовка, нито от ръководене на отбор, нито от плащане на заплати, нито от проектиране и строителство на стадион и тренировъчна база, но разбирам от нещо друго. Аз разбирам, че не трябва да се дава акъл на този, който управлява клуба ни. Не бива да се меся в работата на треньор, скаути, директори и собственици! От мен се изисква само подкрепа. От мен се изисква да имам абонаментна карта, да купувам оригинални фен-артикули от магазина на клуба, да водя приятели на стадиона, да подпомагам финансово клуба, както сметна за добре и каквато възможност имам. Заявявам, че заставам твърдо зад Вас, като ръководители на най-обичания клуб в страната!

Моля Ви да не обръщате внимание на грозните писания в Интернет пространството, защото те изразяват позицията на една група, смея да кажа, неориентирани, в същността на идеята спорт и по-конкретно футбол, хора! Знайте, че както Вие спазихте обещанията си и се грижите за ЦСКА, така и ние, хората на които им пука за клуба, ще се грижим Вие да получавате подкрепа в тези трудни времена! Само ЦСКА и не гледайте Фейсбук. Там всеки има какво да каже, но казва ли наистина нещо – и те не знаят!

Твърдо зад отбор, ръководство и треньор! Само ЦСКА!“

2 коментара

 • Plamen Rusev

  28.10.2018 at 20:37

  Напред,Армейци!

  Reply

 • Иван Диков

  29.10.2018 at 9:27

  Ако сте група фенове,защо обръщението Ви е в единствено число?И не мислете,че само вие сте цесекари Имам чувството,че някой ви е поръчал това писание.Защото не може да оневинявате уж Майстора.При делио Роси футболистите на Левски бяха най-слабите,трансферите бяха пълен провал – но дойде подходящият треньор и за месец Левски стана неузнаваем.Майстора от съвети не разбира.Най-простия факт-Тиаго не е за ляво крило,но само Майстора не го разбра.Играта е никаква – срещу първите 6,само една победа.Ако не се вземат мерки,шампионската титла за сега е само мираж!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *