Легенда на ЦСКА: Ситуацията е много деликатна, липсва ни диригент на терена

7 Dni CSKA29.10.20189761
Берое - ЦСКА, Жоржиньо

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов направи коментар за представянето на ЦСКА в Стара Загора.

„Този път ще се въздържа от мнение за треньора, защото не е коректно и не искам да наливам масло в огъня. Трябва да отбележа, че един от големите проблеми на отбора според мен е липсата на диригент на терена. Не виждам фигура, която да се нагърбва с отговорност и да организира играта. Нито в средата на терена, нито в атака имаме такъв човек. В защита има лидер в лицето на Бодуров, трябва да се отбележи, че и Чорбаджийски играе добре този сезон. Но по останалите линии ситуацията е различна“, каза Паро пред „Тема Спорт“.

„Ясно е, че не ми харесва играта на отбора, няма фен, на когото да му допада, а и липсва настроение. Ситуацията е много деликатна. Дано Нестор успее да се справи в тази ситуация“, допълни легендата на ЦСКА.

коментар

  • Иван Диков

    29.10.2018 at 13:11

    Деликатно мнение за слабата игра на ЦСКА.Като изключим първият месец от работата на Майстора,когато армейците играеха добре по инерция,след това не отговарят на нашите очаквания.Повтаря се ситуацията с Левски.При Делио Роси футболистите бяха най-слабите.Левскарите се чудеха кой е направил тези отчайващи трансфери.Но дойде подходящият треньор и сега същите футболисти станаха най-добрите.Майстора не приема съвети.От два месеца му се подсказва че Тиаго не е за ляво крило,но срещу Берое но в края пак беше там и кръгла нула.И не само това.А първенството си върви и пак ще сме с пръст в устата.С много високо самучувствие е Майстора,без да има резултати.Дори български не ще да научи толкова месеци.Може би го е срам,защото езика ни е близък и разбираем със сръбския.Нямам нищо против него,но ако още веднъж не победим отбор от първата шестица,местото на Майстора не е в ЦСКА.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *