Легенда на ЦСКА разкри най-големия проблем в играта на Тиаго

7 Dni CSKA30.10.201810640
Септември (София) - ЦСКА, Тиаго Родригес

Бившият наставник на ЦСКА Георги Василев-Гочето направи кратък коментар пред „Тема Спорт“ относно представянето на Тиаго и работата на Ел Маестро.

„Тиаго е техничен футболист, който е силен с топка в крака. Той живее, за да я притежава, обича да организира играта и се чувства в свои води, когато го прави. При настоящия директен стил с дълги подавания обаче Тиаго остава под топката. По този начин се оказва изолиран от играта. Той самият не го иска, но просто не пасва в стила. Тиаго губи игрови тонус и се вижда спад спрямо миналия сезон“, заяви Гочето по повод представянето на португалеца.

„Ел Маестро се оказа в небрано лозе. Той е млад и кадърен треньор, в това нямам съмнение, но някои негови действия не му вършат услуга. Правят ми впечатление медийните му изказвания. Нестор показва твърде остър тон. Трябва да е по-спокоен, да се изразява по-деликатно, с не толкова крайни оценки. Виждаме обаче, че на моменти дори говори с насмешка, което просто дразни хората. Създаде се голямо напрежение около него и ситуацията е доста деликатна. Да не говорим, че българските футболисти, като усетят напрежение около треньора, обикновено избират по-силните настроения. Това допълнително нагнетява ситуацията около наставника. Нестор е изпаднал в доста сложен момент. Сега с Витоша за купата се съмнявам да се допусне изненада, но гостуването на Локо Пловдив ще е поредното тежко изпитание, в което ЦСКА е твърде вероятно да има проблеми“, каза още Георги Василев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *