Голяма изненада за всички в ЦСКА! Стоичков може да гледа aрмейците на “Лаута”

7 Dni CSKA31.10.201813320
Цска 70 години Стоичков (7)

Христо Стоичков може да изгледа от ВИП ложата на „Лаута“ гостуването на ЦСКА на Локомотив Пд. Двата отбора се срещат в Пловдив на 3 ноември от 15:00 часа в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Ицо се прибира в България тези дни, тъй като в понеделник ще представи биографията си – „Христо Стоичков. Историята“.
Книгата е на пазара от миналата седмица, а на 5 ноември ще е официалната й презентация. Тя е написана в съавторството на известния спортен журналист Владимир Памуков. Снимките са на доайена в спортната фотография Бончук Андонов. Любопитното е, че на церемонията ще присъства съдията Урисар Аспитарте,
когото Стоичков настъпи по време на мач между Барселона и Реал (Мадрид), игран на 5 декември 1990 година.

Книгата за живота и кариерата на най-големия български футболист е с твърди корици, цветни снимки и в обем от 400 страници, изпълнени с редица любопитни и непознати до момента лични истории.

Стоичков не е присъствал на мач на ЦСКА от домакинството на Лудогорец (0:0) на националния стадион „Васил Левски“ в края на миналия сезон. Тогава армейците отбелязаха по впечатляващ начин 70- годишния си юбилей пред над 25 000 зрители.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *