ЦСКА готви казармен ред за първия нов! Причината за действията на червените шефове е покъртителна

7 Dni CSKA03.11.201819220
Стадион Българска армия, вход, емблема

Смятаният за сигурно ново попълнение на ЦСКА – Здравко Димитров, ще се сблъска със сериозно предизвикателство от зимата, когато се очаква да бъде оформен трансферът му от Септември на „Армията“. Ръководството на „червените“ са наясно, че освен с огромен талант, младежът от Банкя има и сериозни проблеми с изкушенията, които разконцентрират доста от младите хора изобщо.

Крилото бил с доста широки пръсти и често набързо спечелените от футбола пари отивали за различни забавления. За това хората на Гриша Ганчев ще наложат истински казармен ред в опит да превъзпитат футболиста и да му помогнат да развие в пълна степен това, с което го е надарила природата. В клуба има хора с опит в това отношение, особено покрай Ивелин Попов, който в бурните си млади години бе буквално неконтролируем.

Здравко Димитров е бил следен дълго време от „червените“ скаути, които са му дали много висока оценка и са усетили възможността да стане един от големите родни футболисти през следващите години. Той има впечатляващ ляв крак, което не се вижда много често по нашите терени. Възможно е правата му да бъдат купени от ЦСКА, но да бъде даден веднага под наем в друг отбор, където ще може да трупа игрови опит.

„Меридиан мач“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *