Стоичков събра футболния елит и трима президенти за представянето на книгата си

Иво Паунов05.11.201812070

Автобиографичната книга на Христо Стоичков беше официално представена днес при огромен интерес в хотел „Маринела“.  Стоичков обясни, че в книгата не е спестил абсолютно нищо за никого.

Събитието беше уважено от редица футболни легенди – не само на ЦСКА, а и на Левски. Стоичков събра безброй спортни личности начело с гигантите Любо Ганев и Стефка Костадинова. Целият настоящ футболен отбор на ЦСКА начело с треньора Нестор Ел Маестро присъства на официалното представяне на автобиографията. Собственикът на „армейците“ Гриша Ганчев, Димитър Пенев, Пламен Марков, Христо Бонев, Петър Зехтински и много други също бяха на мястото.

Събитието беше уважено и от трима президенти на България – Росен Плевнелиев, Петър Стоянов и Георги Първанов. Присъстваха още Йорданка Фандъкова, Красен Кралев и др.

Един от най-близките на Стоичков – Наско Сираков, беше в компанията на съпругата си Илиана Раева. Бившият собственик на Левски Тодор Батков също уважи Камата. На представянето на книгата бяха още Георги Иванов – Гонзо, Емил Велев и Даниел Боримиров.

Както вече стана ясно, специален гост беше бившият испански съдия Урисар Аспитарте, когото Ицо настъпи по време на мач с Реал (Мадрид) през 1990 година. Арбитърът разказа, че след инцидента с Камата са станали добри приятели и днес му подари за спомен жълт и червен картон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *