Босът на Септември потвърди: Имаме запитване от “Армията” за Димитров и Байду

7 Dni CSKA05.11.20184820
Септември (София) - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Собственикът на Септември Сф Румен Чандъров потвърди новината на „Тема Спорт“, че ЦСКА проявява интерес към млади футболисти от неговия отбор. В полезрението на армейците са влезли крилата Здравко Димитров и Ишмаел Байду. Двамата са били харесани от треньора Нестор Ел Маестро, който на няколко пъти е гледал изявите им в елита.

„Има запитване към споменатите играчи Здравко Димитров и Байду. Не само от ЦСКА, има запитване и от други клубове. Нормално е отборите да „хвърлят“ по едно око на нашите футболисти, тъй като налагаме в тима млади състезатели. Пълни щуротии са, че ще назначаваме Милен Радуканов за треньор. Не сме говорили с никого“, заяви Чандъров пред Спортал.

Възможно е ЦСКА да придобие правата на Димитров или Байду през зимата, но те да доиграят сезона в Септември. Родният талант е на 20 г., а ганаецът е на 19. Двамата се отличават с бързина и техника, като Байду е твърд титуляр в столичния тим. Димитров пък имаше някои здравословни проблеми, но се очаква отново да се наложи в стартовите 11.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *