Ганчев събра ЦСКА на обяд! Силният човек в клуба почерпи футболистите, след като…

7 Dni CSKA05.11.201815900
Представяне на книга, Гриша Ганчев, Димитър Пенев, Нестор Ел Маестро

Силният човек в ЦСКА Гриша Ганчев събра футболистите и треньорския щаб на обяд. Това се случи след представянето на биографията на Христо Стоичков. Ганчев и играчите първо уважиха събитието на Ицо, след което се събраха в ресторант наблизо. По този начин армейците направиха поредно сплотяване на колектива. Отборът често разпуска със стрелба, картинг, кино, както и минитурнири между футболистите по време на тренировките.

Червените играчи тръгнаха към събитието на Стоичков броени минути след като приключи вчерашното им занимание в Панчарево. Отборът беше изморен и затова не се задържа дълго на представянето на биографията – около половин час, след което отиде на обяд заедно с Ганчев. Силният човек на „Армията“ бе в отлично настроение. При пристигането си на събитието на Стоичков той се здрависа с всеки от футболистите и размени по няколко думи с тях. Ганчев си направи и обща снимка с почетния президент на ЦСКА Димитър Пенев и треньора Нестор Ел Маестро. Играчите и щабът посетиха групово и 90-годишния юбилей на живата памет на армейците Александър Манов, който празнува на 16 октомври. Тогава обаче липсваха националите на ЦСКА.

Футболистите също показаха отлично настроение след победата с 1:0 над Локо Пд в събота. Авторът на гола срещу смърфовете Кирил Десподов пусна и кратко видео от обяда на отбора, в което Мауридес „краде“ от неговата храна. На събитието, организирано от Стоичков, присъстваха също всички треньори от школата на ЦСКА, както и момчетата от формацията до 19 г.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *