Димитър Пенев се възмути: Защо да нямаме късмет? Аз не се страхувам от Лудогорец

7 Dni CSKA07.11.20186920
Жребий за Купата 3

Почетният президент на ЦСКА – Димитър Пенев, коментира жребия за Купата на България, който отреди “червените” да премерят сили с хегемона в България – Лудогорец.

Стратега от Мировяне заяви, че лично него не го е страх от “орлите” и футболистите също не бива да ги е страх.

„Защо да нямам късмет? Трябва да играем и за Купата, и за първенството. Време е нашият отбор да побеждава Лудогорец и мисля, че има достатъчно време до този мач. По-важното е сега в мачовете за първенството да внимаваме. Лудогорец има по-тежка програма, играе още международните срещи. Има достатъчно време да се прецени от наша страна за този мач”, коментира почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев след жребия за Купата на България и изтеглянето на съперник на четвъртфиналите тима на Лудогорец за „червените”.

„До тогава ще има много промени, кадрови, на футболисти, други хора, които трябва да работят по-добре. Не се страхувам аз от Лудогорец. Отговорността да поемат футболистите този път. Не трябва да ги е страх. ЦСКА не се страхува. ЦСКА е играл с много големи отбори, да не ги изброявам. Всчко ще зависи от подготовката, но този мач е далеч. Сега е важно първенството”, добави Пенев.

„Лично аз не говоря за промени. Промени вероятно в школата ще има, защото всички отбори в България знаят, че трябва да имат над 50% кадри от своите школи. Време и в нашия отбор да се разчита повече на юношите и от там вече чужденците да се съобразят с напредъка на нашите юноши. В последно време от всички отбори се коментира това нещо. Има ги, вече са готови, но те трябва да докажат в мачовете, които им предстоят, за да бъдат включени първо в подготовката”, сподели Димитър Пенев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *