Полковник от запаса влиза в ръководството на ЦСКА

7 Dni CSKA07.11.201810290
Стадион Българска армия, вход, емблема

Полковник от запаса ще влезе в Съвета на директорите на ЦСКА. Става въпрос за Фильо Филев, който е бил председател на клуб „Строителни войски“. Той е и бивш ръководител във военно училище, с много голям опит в армията. Филев ще стане част от управата след официалното вписване в Търговския регистър на промените в клуба.

Заедно с полковник Филев в Съвета на директорите ще влязат Пламен Марков, както и Искра Григорова. Дамата наскоро стана представител на дружеството „Ред Енимълс“, което спечели търга за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД с оферта за 8 милиона лева. Григорова наследи лидера на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца няколко дни, след като плащането на колосалната сума стана факт. Промяната в дружеството „Ред Енимълс“ стана факт на 17 октомври, а парите бяха преведени на 11-и. Искра Григорова е единственият представител на „Ред Енимълс“.

Изплащането на 8-те милиона лева към кредиторите все още не е стартирало. Очакват се действия от синдика Дора Милева. „Тема Спорт“ се свърза с нея, но тя отказа да коментира какво се случва по въпроса.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *