Търговският регистър със забележки по вписването на Марков

7 Dni CSKA08.11.20185920
ЦСКА, Нестор Ел Маестро, Пламен Марков

Търговският регистър е дал указание на ЦСКА във връзка с вписването на Пламен Марков като изпълнителен директор на клуба. От ТР искат да се удостовери, че съгласието на Марков е отразено в регистъра на Нотариалната камара. Очаква се това да бъде изпълнено днес. Не е изключено до края на работния ден бившият футболист и треньор на ЦСКА да бъде вписан официално като изпълнителен директор на клуба.

Марков също така попада и в изцяло обновения Съвет на директорите. Освен него влизат Искра Григорова, която е представител на фирмата „Ред Енимълс“, спечелила търга за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД, както и полковникът от запаса Фильо Филев. Те заменят Трифон Попов, Румен Константинов и Андон Димитров. Изпълнителен директор на ЦСКА досега беше Попов.

Очаква се на мястото на Марков да бъде назначен друг спортен директор. За поста се спрягат имената на Велизар Димитров и Любослав Пенев. От клуба на този етап не са обявили нищо официално за промените в ръководството. Марков не бе открит за коментар по телефона.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *