Ел Маестро има поне един повод да се усмихне след мача с Витоша! Шестима армейци се предпазиха от наказания

7 Dni CSKA09.11.201814550
Цска-Витоша-Бистрица1

Цели 6 от футболистите на ЦСКА висят с по 4 жълти картона, но никой от тях не бе санкциониран. В мача с Витоша участие не взеха двама от застрашените с лишаване от състезателни права за една среща – Ангел Лясков и Борис Секулич, докато Бодуров, Чорбаджийски, Десподов и Бикел бяха на терена. Жълтия цвят видя единствено Малинов. За него това бе едва втори картон от началото на сезона. Прави впечатление, че Малинов си е поизчистил играта, след като през миналия шампионат завърши с най-много жълти картони от всички – 11. Това доведе до три негови наказания през сезона за по 1, 2 и 3 мача.

Футболистите на ЦСКА са в почивка до края на седмицата. 8 от представителния тим са ангажирани с националните си отбори – Бодуров, Чорбаджийски, Малинов, Десподов, Жоржиньо (Гвинея-Бисау), Перейра (Кабо Верде) и Соу (Гамбия).

Извън групата за двубоя вчера очаквано останаха Енрике, Евандро, Стойчо Атанасов и Александър Дюлгеров. Евандро беше извън сметките за 3-и пореден мач заради ограничението за 3-ма чужденци от ЕС в групата. След паузата за националните отбори пък Енрике ще е напълно готов да се върне в игра и това най-вероятно ще се случи при визитата на Дунав.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *