Ел Маестро побесня след играта срещу Витоша! Титуляр на ЦСКА призна: Треньорът ще ни вземе здравето в паузата

7 Dni CSKA10.11.201844190
Цска Витоша Бистрица11

Един от най-опитните в ЦСКА Станислав Манолев заяви, че стилът на игра е успешен, щом отборът трупа победи.

„Не мисля, че ни беше трудно, просто първото плувреме не успяхме да вкараме гол. Витоша нямат удар във вратата. Ако това е трудна победа… Те се затварят на пеналта, така и на Барселона им е трудно, но важното е накрая да спечелиш. Не е имало никакво подценяване, държахме топката, надиграхме ги тотално. Просто първото полувреме не успяхме да намерим точния път към вратата. Чувствам се добре и като десен бек, и като десен външен халф. Още малко игрови ритъм ми трябва, защото в последните 10 минути усещам, че не съм много добре физически, но с течение на мачовете ще го изчистя и това“, каза Манолев.

„Треньорът най-вероятно се е шегувал, но по принцип е вярно, че когато Манолев играе, ЦСКА не може да загуби (смее се). Супер сме на терена. Имаме положения, удари, държим топката. Играем добре. И в Пловдив (с Локо Пд), и тук. За стила на игра питайте треньора. Той каквото ни каже, това играем. Окей сме с този стил. Щом побеждаваме с 3:0, значи се чувстваме добре“, допълни Манолев.

„И положително, и отрицателно ни се отразяват тези паузи за националните отбори. Хубавото е, че получаваме повече почивка. Лошото е, че след това Нестор Ел Маестро ни взима здравето“, завърши през смях Манолев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *