ЕКСКЛУЗИВНО от „Армията“! ФИФА снима филм за ЦСКА

7 Dni CSKA10.11.201817310
Стадион Българска армия, вход, емблема

ФИФА снима филм за ЦСКА! „Тема Спорт“ разбра, че световната федерация е изпратила свой ТВ екип, който ще прекара седмица с отбора. Видеото ще бъде излъчено в магазинното предаване „ФИФА Футбол“, което в България върви по Евроспорт.

Екипът вече е направил интервюта с треньора на армейците Нестор Ел Маестро и младата звезда на отбора Кирил Десподов. Те са били снимани на базата в Панчарево непосредствено преди двубоя с Витоша за първенство (3:0). От ФИФА са отразили и самия двубой срещу бистричани. Снимките ще продължат през новата седмица, като ще има голям репортаж за „Армията“, както и още едно интервю – с живата памет на ЦСКА Александър Манов, който е директор на музея на клуба. Планувано е да се разговаря и с някоя от големите фигури на червените в исторически план.

Предаването „ФИФА Футбол“ (преди се казваше „ФИФА Футбол Мондиал“) се излъчва в над 150 страни в света, като е планирано филмът за ЦСКА да бъде показан към края на този месец.

В началото на годината ТВ гигантът beIN Sports също снима филм с участието на армейците. Видеото обаче бе насочено към българския футбол като цяло. Интервюта тогава дадоха Димитър Пенев и Пламен Марков.

В края на 2015 г. пък френската медия Copa90 посвети близо 60 минути на ЦСКА с находчивото заглавие „Клубът, който отказва да умре“. В този филм се разказваше за сезона на армейците в аматьорския футбол и организационните проблеми, които ги съпътстваха близо десетилетие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *