Велизар Димитров открива фенклуб в Кьолн

7 Dni CSKA11.11.20185370
ЦСКА, Пресконференция, Георги Велинов, Велизар Димитров, Кирил Десподов

След седмица ЦСКА ще се сдобие с поредния си фенклуб по света. На 17 ноември ще се състои откриването на организация и в немския град Кьолн. На събитието ще присъстват главният скаут на армейците Велизар Димитров и тарторът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца.

Това ще е вторият фенклуб на ЦСКА в Германия след този в Мюнхен. Привържениците от Бавария са редовни посетители на контролите на армейците в Австрия в летните паузи. Червените фенове имат още свои организации в чужбина, сред които такива в Лондон, Чикаго и Испания.

Припомняме, че Велизар може да стане спортен директор на ЦСКА, тъй като постът се овакантява. Досегашният такъв Пламен Марков вече ще е изпълнителен директор. Очаква се той да встъпи официално в длъжност в понеделник или вторник. Тогава Марков би трябвало да бъде вписан окончателно в Търговския регистър като изпълнителен директор на клуба. Той ще влезе и в Съвета на директорите на дружеството, заедно с Искра Григорова (представител на фирмата „Ред Енимълс“) и полковника от запаса Фильо Филев.

„Тема Спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *