3 дни почивка за ЦСКА! Али Соу отпадна в последния момент от националния

7 Dni CSKA11.11.20185550
Цска Витоша Бистрица18

Футболистите на ЦСКА получиха дълга почивка от треньора Нестор Ел Маестро. Червените ще имат три почивни дни – вчера, днес и утре. Следващото занимание ще е във вторник. През по-голямата част от паузата армейците ще тренират двуразово в Панчарево. Контрола отново не е планирана заради многото национали. ЦСКА обаче ще има само двама чуждестранни играчи в селекциите сега.

Али Соу първоначално е попаднал в списъка на Гамбия, но вчера от местната федерация са информирали ЦСКА, че няма да викат играча. Соу игра на 2 пъти за родината си през октомври, като това бяха първите му срещи с екипа от 5 години и половина. Повиквателни има за Стивън Перейра (Кабо Верде) и Жоржиньо (Гвинея-Бисау). Джеси отново не попада в плановете на Гана. Крилото се възползва от дългата почивка, за да се прибере в Амстердам.

ЦСКА има 7 национали в родните формации. Хубчев избра Бодуров, Чорбаджийски, Малинов и Десподов. Селекционерът на юношите до 19 г. Ангел Стойков пък се спря на бранителя Никола Борисов, халфа Валентин Антов и крилото Митко Митков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *