Легендарен треньор печелил ШЛ е категоричен: ЦСКА удари в десетката с Ел Маестро

7DNI CSKA12.11.201828020
Представяне на книга, Гриша Ганчев, Димитър Пенев, Нестор Ел Маестро

Люпко Петрович даде кратко изявление пред колегите от БЛИЦ във връзка с ЦСКА.

Потърсихме го, за да коментира работата на Нестор Ел Маестро в Борисовата градина и в процеса на разговора ни легендарният треньор намекна за нещо изключително интересно, което може да се случи.

„Мога да съобщя, че треньорската ми кариера в Руанда ще приключи скоро. Спечелих с местния отбор АПР титлата миналото първенство, а от началото на новия сезон сме на първо място. Това е „армейският” тим на страната и тук хората много ме уважават заради отличните резултати”, заяви Люпко.

„Сега за ЦСКА и Нестор Ел Маестро. Той е изключително талантлив треньор, в който има огромен потенциал. Не крия, че аз бях от хората, които гарантираха за него пред ръководството на ЦСКА. Нека феновете бъдат търпеливи. Да, имаше колебливи игри, но на всеки може да се случи. Той е на прав път! Погледнете класирането – отборът е с реални шансове да атакува титлата. Както и Купата, разбира се”, заяви Люпко Петрович.

„Никой не ме е търсил засега от Борисовата градина, но не изключвам вариант да помогна на Нестор в ЦСКА – било като консултант или нещо друго. Но не и като треньор. Честно казано – аз се надявам Ел Маестро да спечели всичките си мачове до края на календарната година и да не се налага да му помагам през пролетта, макар че на мен не ми пречи да работя на „Армията”. Какво като съм бил преди начело на Левски? Това няма значение – аз съм професионалист. Освен това имам най-добри чувства към Гриша Ганчев, с когото работих повече от прекрасно в Литекс. За мен той е пример за перфектен ръководител”, завърши Петрович.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *